Kohteet

Tilankäyttäjiä palvelevia kiinteistöjä

Toimintamme lähtökohtana on tarjota vuokralaisillemme toimivia tiloja, jotka sijaitsevat kehittyvissä kaupunginosissa hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Kehitämme kiinteistöjämme niille luontevalla tavalla ja mahdollistamme muutoksia aina tarpeen mukaan.

Tietäjäntie 2

Tietäjäntie 2 sijaitsee Kehä I:n vieressä, Pohjois-Tapiolan yrityskeskittymässä. Kiinteistössä vuokrattavia toimistotiloja, neuvottelutiloja ja saunaosasto. Pysäköintipaikkoja on parkkihallissa sekä piha-alueella. Tapiolan alueen monipuoliset palvelut ovat lähietäisyydellä.
Pohjois-Tapiola, Espoo
Toimitilaa
3700 m2
Metroasemalle 1 km
Raide-Jokerin pysäkille 700 m

Malminkaari 5

Malminkaari 5 on viisikerroksinen toimitilakiinteistö, jonka tilat soveltuvat monenlaisiin eri toimintatarkoituksiin. Se sijaitsee kävelyetäisyydellä Malmin juna-asemalta ja bussipysäkit löytyvät heti kiinteistön vierestä. Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi Malmin alue tarjoaa kattavat julkiset ja kaupalliset palvelut.
Malmi, Helsinki
Toimitilaa
3700 m2
Juna-asemalle 300 m

Laturinkuja 8

Laturinkuja 8 sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä noin 500 metriä Leppävaaran asemalta pohjoiseen. Kiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella yhdelle toimistokäyttäjälle. Kiinteistöllä on aulapalvelut neuvottelutiloineen ja kolme tilavaa kerrosta toimistotiloille. Kellarista ja autokannelta löytyy runsaasti parkkipaikkoja.
Leppävaara, Espoo
Toimitilaa
3200 m2
Juna-asemalle 500 m

Höyläämötie 14

Höyläämötie 14 tarjoaa kodikkaan ympäristön yrityksille Pitäjänmäen kehittyvällä alueella hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Alueelle pääsee lukuisilla busseilla ja Valimon juna-asemalle on noin 7 minuutin kävelymatka. Tuleva raidejokeri parantaa yhteyksiä entisestään. Alueella on lukuisia lounasravintoloita, kuntosaleja ja päivittäistavarakauppa. Kiinteistön tilat on saneerattu viime vuosien aikana.
Pitäjänmäki, Helsinki
Toimitilaa
2750 m2
Juna-asemalle 800 m

Malminkaari 9

Malminkaari 9 sijaitsee Malmin keskustassa, vilkkaan kauppakeskus Malmin Novan naapurissa. Julkiset liikenneyhteydet kohteeseen ovat mitä parhaimmat, sillä Malmin juna-asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Kiinteistön tilat ovat avarat ja valoisat.
Malmi, Helsinki
Toimitilaa
5200 m2
Juna-asemalle 100 m

Aikaisemmat kohteet

Hämeentie 31

Ostimme Hämeentie 31:n useammalta omistajalta vuosien 2018-2021 aikana. Modernisoimme toimistotilat kauttaaltaan vastaamaan nykypäivän tarpeita ja teimme kohteeseen lukuisia uusia vuokrasopimuksia. Kohde on siirtynyt uudelle omistajalle vuoden 2021 aikana.
Sörnäinen, Helsinki
Toimitilaa
7000 m2
Metroasemalle 100 m