Tiimi

Hauska
tavata

Olemme kiinteistöalan ammattilaisia ja asumme pääkaupunkiseudulla. Siksi meillä on aito halu omistaa kiinteistöjä sen kehittyvissä kaupunginosissa sekä edistää toimivan ja ympäristöystävällisen kaupungin pitkäjänteistä kehittymistä.

Otso Halsti

Toimitusjohtaja
040 763 8083
otso@revelon.fi

Yhtiön johtamisen ja sen liiketoiminnan kehittämisen lisäksi vastaan meillä uusien kiinteistöjen hankinnasta. Kiinteistö- ja rahoitusalalla olen toiminut lähes 15 vuoden ajan ja kokemusta on karttunut avaintehtävissä mm. Cityconilla ja Technopoliksella. Viimeisimpänä olin perustamassa ja johtamassa Revelonin edeltäjää Assai Commercialia. Vapaa-aika menee perheen kanssa puuhaillessa ja monenlaisten urheilulajien parissa. Koulutukseltani olen KTM.

Anssi Juntunen

Liiketoimintajohtaja
044 343 6205
anssi@revelon.fi

Vastaan meillä kiinteistökehittämisestä, rakennuttamisesta sekä liiketoimintamme kehittämisestä. Lisäksi osallistun meidän transaktioprosesseihin. Kiinteistö- ja rakennusalalla olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan toimien mm. hankekehittämisen ja rakennuttamisen johto- ja asiantuntijatehtävissä A-Insinööreillä, Bonavalla sekä Haahtelassa. Vapaa-ajan vietän perheeni sekä erilaisten pallopelien parissa. Koulutukseltani olen DI ja KTM.

Antti Mäenpää

Kiinteistöpäällikkö
050 551 0229
antti@revelon.fi

Vastaan portfoliomme kiinteistöjohtamisesta. Varmistan, että vuokralaisemme saavat parasta mahdollista palvelua ylläpidon asioissa ja pystyvät keskittymään omaan liiketoimintaansa. Aiempaa kokemusta minulla on niin toimisto-, teollisuus- kuin kauppakeskuskiinteistöjen ylläpidosta lähes 10 vuoden ajalta, viimeisimpänä Revelonin edeltäjällä Assai Commercialilla. Vapaa-ajalla harrastan pyöräilyä ja mökkeilyä. Koulutukseltani olen talotekniikan insinööri (AMK).

Anu Rannila

Asset Manager
040 825 1015
anu@revelon.fi

Toimin meidän kiinteistöjemme vuokralaisten vastuuhenkilönä. Pyrimme tiimimme kanssa pitämään vuokralaistyytyväisyyden kiinteistöissämme korkealla. Vastuullani on myös välittäjäyhteistyö toimitilavälittäjien kanssa. Ennen Revelonia työskentelin Assai Commercialilla, vastaten kohteiden vuokrauksesta. Vapaa-ajalla harrastan monenlaista liikuntaa ja osallistun aktiivisesti lasteni harrastustoimintaan. Koulutukseltani olen KTM.